Winkelwagen

Braziliaanse Talismans

Volgende >>


Behandeling met talisman 'Patuá de 10 Mirongas da Bahia'.


De meest veelzijdige en bekendste talisman van Brazilië.

Artikelcode: 094Behandeling met talisman 'Patuá de 10 Mirongas da Bahia'.
Deze unieke talisman is in Brazilië de meest bekende geluksbrenger. Het is een volledig met de hand gemaakt en gemagnetiseerd amulet door Braziliaanse Umbandistas. Het is een bijzonder krachtige talisman welke wordt rechtstreeks geïmporteerd uit São Paulo (Brasil). Deze talisman is een krachtige, algemene geluksbrenger, en volgens Braziliaanse traditie gemagnetiseerd voor het volbrengen van alle levensdoeleinden. 

  • Het dragen en gebruiken van deze unieke talisman zal het volgende verwezenlijken. Het is een bekende en sterke talisman met tien symbolen die als geheel: kracht, energie, levensvreugde, zelfzekerheid, medewerking, optimisme, financiële beterschap, algemeen geluk, liefde, maar vooral bescherming met zich mee doet brengen. Deze talisman zal u daarbij helpen gedurende het hele jaar 2021.

  • Hoe dient u de talisman Patuá de 10 Mirongas te gebruiken? U ziet aan de bovenkant van de talisman een kleine lus. Met deze lus kan u de talisman met de 9 gelukssymbolen aan de voorkant en met de beschermende zeshoek aan de achterkant, deze aan de muur hangen met een nageltje of met een duimspijker. De plaatst die je daar voor wilt kiezen is willekeurig, dus dat mag gelijk waar in huis zijn en ook mensen die binnen en weer buitengaan mogen de talisman te zien kunnen krijgen.

  • Bij gelijk welke diepere beantwoording van jouw persoonlijke situatie, gelieve me te bellen op het nummer 09 245 22 47 of op mijn mobiel nummer 0475 80 46 62 (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Ik zal dan al het nodige doen om jouw onduidelijkheden te verhelpen.

  • Deze talisman wordt niet noodzakelijk persoonlijk gemagnetiseerd. Hij brengt bovenvermelde eigenschappen aan gelijk wie hem draagt. De Braziliaanse traditie wil dat u de talisman op z’n minst zeven dagen moet dragen vooraleer hij zich met uw energie heeft verbonden, en dan als uw persoonlijke talisman wordt aanzien. Dan zal de talisman enkel nog voor u werken, en niet meer voor iemand anders die hem zou vinden, dragen of anraken. Wel is het belangrijk dat u de eerste zeven dagen de talisman niet verliest! Anders is dit een teken dat u, volgens diezelfde Braziliaanse traditie, uw talisman niet bij u past en misschien wil gebruiken om op onrechtvaardige manier tegenover anderen uw geluk te bekomen. Ook hier geldt dus dat u steeds in eer en geweten naar uw geluk moet zoeken. Draag er dus de eerste zeven dagen bijzonder goed zorg voor. Eens u hem de eerste zeven dagen hebt gedragen, zal hij u voor eens en altijd, ook op afstand uw eeuwige beschermer worden en alle voorspoed bieden die u voor de rest van uw leven nodig heeft. 

Deze talisman kost 62,- euro, met drie maanden gratis schriftelijke correspondentie (per e-mail: dirk@mediums.gent) over de problematiek die u met deze talisman wenst opgelost te zien, een duidelijke gebruiksaanwijzing en twee gratis rituele producten, welke bij de talisman samenhoren.
euro 62.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal