Winkelwagen

Rituele parfumbaden

<< Vorige - Volgende >>


Magnetisch Parfumbad 'Chama Dinheiro'.


Voor financiële harmonie in het huisgezin.

Artikelcode: 700Magnetisch Parfumbad 'Chama Dinheiro'.
Deze vloeistof bevordert gevoelig de financiële situatie voor u en uw huisgenoten. Doch is het niet de bedoeling dat er alleen maar geld komt. Neen, het geld zal er komen om uw leven zo evenwichtig mogelijk te maken en iedereen in het huisgezin een tevreden gevoel hiermee te geven. Financiële problemen zullen dus opgelost worden, maar tegelijkertijd zal geld nooit meer problemen opleveren, ook al mocht er plots teveel geld komen, want dat kan ook een grote voedingsbodem voor huiselijek problemen zijn. Er komt dus voldoende geld voor iedereen in het huisgezin, waarmee iedereen zich tevreden voelt, en waardoor een zeer aangenaam huissfeer ontstaat of gehandhaafd blijft. Ook mensen die neiging hebben te veel geld uit geven naargelang de inkomsten, zullen mits gebruik van deze vloeistof hun financiële uitgaven veel beter onder controle  kunnen houden.

  • Gebruiksaanwijzing: Het parfumbad dient u te gebruiken als een volwaardig natuurlijk parfum door dagelijks, liefst vóór de dagtaak begint, de handen, hals en voorhoofd in te wrijven.
  • Inhoud: 100 ml. Bevat alcohol.
  • Voorzorgen: Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet te gebruiken indien uw huid gevoelig is voor alcohol. Niet in aanraking brengen met huidwonden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik!
  • Made in Brazil.
euro 20.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal