Winkelwagen

Rituele wierookmengsels

<< Vorige - Volgende >>


Wierookmengsel 'Contra Olho Gordo e Inveja' - Talismã.


Voor het verbreken van extreme jaloezie en elke vorm van zwarte magie.

Artikelcode: 197Wierookmengsel 'Contra Olho Gordo e Inveja' - Talismã.
Dit wierookmengsel is heel krachtig voor het verbreken van elke vorm van zwarte magie , waarbij typisch het effect ontstaat dat het in drievoud teruggestuurd wordt naar de uitstuurder van. Het is een belangrijke wierook om zich permanent te beschermen voor elkeen dat zich persoonlijk aangevallen voelt door zwarte magie of hekserij. Door het effect dat het teruggestuurd wordt naar de uitzender, kan men aannemen dat deze na verloop van tijd zijn of haar praktijken zal staken.

Sinds de verplichting van rookmelders in ieders privéwoonst is het niet altijd makkelijk om wierook te laten branden. We adviseren om dit te doen met het raam open en te laten branden naast een altaartje dat je zelf hebt gemaakt. Een altaartje is in de regel niet meer dan een tafeltje bekleed met een spiritueel kleedje en daarop dierbare, persoonlijke spulletjes op gestald zoals ingekaderde foto's, een bergkristal of andere halfedelsteen, een dierbaar cadeautje van een goede bekende of geliefde, enz...

Gebruiksaanwijzing: Dit wierookmengsel wordt geleverd zonder kooltjes. Doe een schep ter grootte van een soeplepel in een propere asbak of wierookbrander. Steek de wierook aan met een lucifer (met een aansteker gaat het iets moeilijker). Na een tiental seconden zal de wierook al knisperend en op een langzame manier opbranden. Bij voorkeur drie maal per week te herhalen, vaker mag ook, naargelang uw situatie. Droog bewaren.

Made in Brazil.
Product voor religieuze doeleinden.
euro 18.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal