Winkelwagen

Consult Dirk Wallaert

<< Vorige - Volgende >>


Mijn tarotvoorspelling voor 2024.


Uw toekomst maand per maand voorspeld via Tarotkaarten.

Artikelcode: 023Mijn tarotvoorspelling voor 2024.
Uw toekomst voor de komende 12 maanden (2024), maand per maand voorspeld aan de hand van uw naam en geboortedatum. 
  • Ik zal aan de hand van uw naam en geboortedatum uw toekomst, maand per maand, voorspellen voor de komende 12 maanden op alle gebieden van het leven zoals liefde, relaties, werk, geld, zaken, enz.... de kaarten leggen en u mijn bevindingen op ± 7 pagina’s overzichtelijk aan u persoonlijk opsturen. U zal trouwens verbaasd kijken van de juistheid der voorspellingen.
  • Wie me kent zal weten dat ik geen voorstander ben van zomaar de toekomst te voorspellen zonder meer! Neen, als ik voor u de toekomst voorspel zal dit steeds met gepaste raad gebeuren inzake hoe u uw leven op de meest positieve manier in eigen handen kan nemen. Zo zal u niet alleen op voorhand uw toekomst weten maar ook zelf met de gepaste raad aan uw toekomst kunnen bouwen. 
  • Tevens zal u voor elke maand uw 6 geluksgetallen voor de Lotto meegestuurd krijgen. Deze zes getallen moet u dan invullen op uw lottoformulier. Op die manier wordt uw geluk alvast een handje geholpen door de Tarotkaarten. U mag voor meerdere personen een toekomstvoorspelling aanvragen. 
  • Nadat ik maand per maand uw voorspellingen heb opgemaakt zal ik op het einde een samenvatting toevoegen hoe de periode 2024 globaal voor u zal uitzien. 
  • U mag voor meerdere personen een bestelling plaatsen. In dat geval moet u telkens de voornaam, naam en juiste geboortedatum meesturen. Zonder deze gegevens kan de bestelling niet uitgevoerd worden. 
Conditities:

Deze dienstverlening wordt standaard per e-mail (pdf-bestand) naar u toe verzonden. Indien u deze dienst als enige bestelling plaatst hoeft u dus geen verzendkost te betalen.

Levertijd ongeveer 1 tot 2 weken na ontvangst van uw betaling.
euro 25.00
Deze dienst is beschikbaar !


Aantal