Winkelwagen

Braziliaanse kaarsenrituelen

<< Vorige - Volgende >>


Rituele kaars "Pomba Gira" van het merk Talismã.


Voor het aantrekken en in stand houden van een zogenaamde 'onmogelijke liefde'.

Artikelcode: 722Rituele kaars
Deze rituele kaars is een grote rode kaars in een bad gedoopt met gedroogde rozenblaadjes. Bij het branden van de kaars zal men merken dat de liefde waar u naar verlangt, meestal vanuit de complexe situatie van een zielsverwantschap, in beter vaarwater terecht komt. Een zielsverwantschap maakt men hoogstens slechts 1 keer in een mensenleven mee en zorgt vaak voor controverses binnen de liefdesband die hierin wederzijds ontstaat. Meestal zit men in een geblokkeerde stuatie en geraakt men maar niet uitgepraat over de oplossingen die er zouden moeten uit voortvloeien. Een intieme en zelfs verborgen relatie met een zielsverwante kan vaak emotioneel pijnlijk zijn en is niet geschikt om er psychisch afstand van te doen wanneer de situatie er doet toe aansporen. Dit kaarsenritueel helpt op termijn oplossingen te vinden binnen dergelijke liefdessituaties welke door een rationele omgeving al herhaaldelijk als een spreekwoordelijke 'onmogelijke liefde' wordt beschouwd.

 • Het is een kaars vervaardigd volgens hoge rituele magie en is zonder twijfel een exclusiviteit van onze dienstverlening.

 • Gewicht: 545 gram.

 • Gebruiksaanwijzing: Neem een vuurvaste schaal of eetbord. Haal het beschermend cellofaanplastic van de kaars. Haal het pamflet eruit met de Portugese tekstomschrijving en leg het pamflet met de tekening naar boven onder de kaars op de vuurvaste schaal of eetbord. Vervolgens de kaars aansteken met een lighter of lucifer. Laat de kaars rustig branden. De kaars mag uitgedoofd worden wanneer u dat wenst, maar moet minstens een uur gebrand hebben. Op deze wijze de kaars op geregelde tijdstippen laten opbranden naar believen.

 • Cuidado / opgelet: de kaars zal door de aanwezigheid van de gedroogde rozenblaadjes intense en tevens hoge vlammen opleveren. Om die reden mag het kaarsenritueel nooit uitgevoerd worden in een kleine ruimte en nooit in de buurt van spelende kinderen of huisdieren, maar dient men dit in de buitenlucht of ten minste in een grote ruimte op z'n eentje uit te voeren.
 • Er is een oude legende om de kaarsresten te begaven in aardegrond in een omgeving waar planten groeien, zoals in een bos of natuurpark. Aangezien in een stadskern dat moeilijk na te leven is, is het ook geen absolute noodzaak meer, maar wordt aanbevolen indien u de kans heeft om zo'n plaatsje ergens uit te kiezen. Dit mag uiteraard ook in eigen tuin gebeuren indien u die ter beschikking heeft.

 • Bijzondere kenmerken: deze kaarsen zijn vervaardigd voor mensen die reeds ervaring hebben met het gebruik van diverse occulte rituelen. Wordt in de regel door professionals gebruikt. Gebruik deze kaarsen niet indien u door uw persoonlijke situatie deze onmogelijk op een discrete en professionele wijze zou kunnen gebruiken. Niet geschikt om als geschenk te geven.

 • Voorzorgen:
 • Laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter.
  Hou brandende kaarsen uit het bereik van kinderen en huisdieren.
  Hou brandende kaarsen op afstand van kledij, gordijnen en ander ontvlambaar materiaal.
  Plaats brandende kaarsen altijd op een tochtvrije plaats.

 • Made in Brazil.
 • Product voor religieuze doeleinden.
euro 40.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %
Aantal