Winkelwagen

Zevendagenkaarsen

<< Vorige - Volgende >>


Vela de 7 Dias 'Amor e Paixão'.


Brengt genegenheid en een gelukkig liefdesleven.

Artikelcode: 412Vela de 7 Dias 'Amor e Paixão'.
In de Afro-Braziliaanse religies Umbanda en Candomblé is het branden van een zevendagenkaars van groot belang om binnen diverse levenssituaties hulp en steun te mogen ervaren. De traditie is van die aard dat de kleur of kleuren van de kaars van belang is om de vibraties ervan op lichaam, geest en algemene toestand inwerking te bieden.

De zevendagenkaars 'Amor e Paixão' is volgens de regels van deze kunst vervaardigd om de liefde van jouw leven te vinden. Het zorgt voor momenten waarin liefde en passie zich voor het eerst of sinds lange tijd opnieuw realiteit worden, steeds met de persoon waar jouw hart naar uitgaat en waar je ook reeds de al dan niet discrete bevestiging hebt gekregen dat het wederzijds is.

Gebruiksaanwijzing:
De kaars is meteen klaar voor gebruik. Zet deze op een plaatsje in huis of werkplaats en steek deze aan met een lucifer, wierookstokje of lighter naar keuze. Laat de kaars rustig branden. De kaars brandt 7 dagen en nachten, maar het is om veiligheidsredenen niet noodzakelijk dit op deze manier na te leven. Je mag dus de kaars uitdoven en vervolgens opnieuw aansteken. Telkens de kaars brandt zal je er de gunstige werking van ondervinden. Je mag de kaars eveneens gebruiken voor iemand anders. In dat geval leg je gewoon een foto van de persoon in kwestie met de beeldzijde naar boven onder de kaars.

Voorzorgen:
Laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter.
Hou brandende kaarsen uit het bereik van kinderen en huisdieren.
Hou brandende kaarsen op afstand van kledij, gordijnen en ander ontvlambaar materiaal.
Plaats brandende kaarsen altijd op een tochtvrije plaats.

Made in Brazil.
Product voor religieuze doeleinden.
euro 15.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal