Winkelwagen

Magnetisch kruidenbadzout

<< Vorige - Volgende >>


Magnetisch kruidenbadzout Jasmin.


Voor rust, innerlijke kalmte, zelfbeheersing en vrede.

Artikelcode: 4002Magnetisch kruidenbadzout Jasmin.
Een uitzonderlijk meesterwerk van het Portugese bedrijf Talismã dat de bedenker en fabrikant is van dit uniek kruidenbadzout. Het werd samengesteld uit Braziliaans grof zeezout van eerste kwaliteit met toevoeging van essentiële oliën en gedroogde kruiden. In dit geval is dat jasmijnolie en gedroogde jasmijnbloesem.

  • Het kruidenmengsel is bedoeld om er zich mee te baden zonder echter gebruik te maken van een ander hygiëneproduct zodoende dat de mystieke werking ervan de uitstraling kan behouden waarvoor het bedoeld is. Uiteraard is het niet de bedoeling om dit dagelijks te doen, maar eerder slechts 1 keer per maand. Aangezien het een kalmerend ritueel is, doe je dit ritueel het best bij afnemende of bij nieuwe maan.

  • Gebruiksaanwijzing: Los 1/3 van de verpakking op in een grote kom of emmertje warm water, maar het water mag niet kokend heet zijn. Zorg ervoor dat u alleen bent. Neem daar rustig uw tijd voor zodoende dat het zeezout kan oplossen en u op die manier zelf een magnetisch badwater van de beste kwaliteit heeft gemaakt. Ga vervolgens bij u thuis in een douchecel of badkuip rechtstaan of in kniehouding zitten. Neem de kom in beide handen, sluit zachtjes de ogen en giet de oplossing langzaam over beide schouders zonder daarbij de hoofharen nat te maken. Tijdens het sluten van de ogen is het van belang zich goed te visualiseren wat u precies had gewenst in uw specief leven. Na een tiental minuten tot een kwartiertje is het ritueel voorbij en kunt u zich afdrogen met een handdoek. Echter niet afspoelen. Neem pas een douche of bad met andere gebruikelijke hygiënische producten pas ten vroegste de volgende dag.

  • Voorzorgen: Grof zeezout is vrij corrosief voor de huid van het menselijk lichaam en mag niet gebruikt worden indien u te kampen hebt met huidwonden of hiervoor allergisch kan zijn. Anderzijds staat het bekend als een goede reiniger van voor gelijk welk gezond huidtype.

  • Product voor religieuze doeleinden
  • Made in Brazil
euro 25.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %
Aantal