Winkelwagen

Filosofie Mediums Portugal


Waarde vriend,

Op deze website vindt u een compleet overzicht, omschrijving en gebruiksaanwijzing van onze dienstverlening en alle courante producten uit de Afro-Braziliaanse religies Umbanda & Candomblé, welke worden in gebruik genomen om een oplossing te bieden aan een specifiek probleem of het helpen verwerken van recent of van oud verdriet en het helpen vervullen van een diepe wens dat hierdoor is ontstaan. Deze producten zijn afkomstig uit Brazilië, enkel voor religieuze en rituele doeleinden.

Onze diensten en rituele producten zijn bijzonder origineel op de Belgische en Nederlandse alternatieve markt. U zal ze dus nergens anders te koop aangeboden vinden dan bij ons. Ze zijn van originele Braziliaanse makelij en aldaar vervaardigd binnen de Umbandareligie, een Afro-Braziliaanse beweging die uitsluitend magie als geloofsovertuiging en praktijk kent en zowat door elke Braziliaan wordt toegepast (Opgelet: Brazilië is het meest Katholieke land ter wereld met meer dan 80% overtuigd Rooms-Katholieken, dus Umbanda schaadt het geloof in het Christendom niet, integendeel zelfs). Ook in de Umbandareligie kent men het goede en het kwade en zijn er mensen die het gebruiken om witte magie uit te voeren (om te herstellen en te bevorderen wat mooi, liefdevol en goed is, en daarnaast bestaat er ook een groep die zich uitsluitend bezighoudt met zwarte magie (Quimbanda-groep) welke enkel als doel kent het vernietigen van andermans geluk. Op deze website vindt u uitsluitend dienstverlening en aanverwante producten met witte magie als doel.

De meest bekende Braziliaanse rituele manifestaties zijn die van Iemanjá welke worden uitgevoerd op oudejaarsavond op de stranden van Rio de Janeiro. Dan komen massaal mensen van alle rang en stand afgezakt om met de meest diverse rituelen en trances de ‘Orixás’ (Goden) aan te roepen om hun wensen te verhoren, maar ook en soms vooral om bezweringen teniet te doen. Ook wij werken op dezelfde manier en met dezelfde rituele producten (baden, parfums, wierook, poeders, kaarsen enz... zij het dan niet op de stranden van Rio de Janeiro, maar dan wel in eigen huis (wat trouwens elke Braziliaan eveneens doet).

Het resultaat van onze diensten is het meest voelbaar wanneer men zich reeds langdurig te kampen heeft met een bepaald verdriet. Dat wil dus zeggen dat wanneer u vandaag nog met de grootste miserie van uw problemen worstelt, deze later door een onverwacht en soms onwaarschijnlijk lijkend geluk worden opgelost alsof het verdriet er nooit is geweest. Afro-Braziliaanse magie is de magie van de grote tegenstellingen. Wat u vandaag in grote en zelfs onverdraagzame mate wordt tekort gedaan wordt u morgen in ongekende overvloed geschonken. Afro-Braziliaanse rituele magie geeft een blijvend resultaat, meestal zelfs voor de rest van uw leven op voorwaarde dat het nieuw verworven geluk niet doelbewust wordt misbruikt.

Privéadres: Charles de Kerchovelaan 275 - 9000 GENT
Consulten per e-mail: dirk@mediums.gent
Of maak een afspraak
0475 80 46 62
Vanuit Nederland: 0032 475 50 46 62
Wanneer u zich toevoegt als vriend via Facebook
kunt u zonder kosten opbellen via Messenger.
Voorwaarde is dat u beschikt over een smartphone.
Verplichte sluitingsdag: zondag
Op wettelijke feestdagen zijn we geopend,
echter enkel voor het uitvoeren van voorafgaande afspraken op kantoor.
Mediums Portugal â is een Beneluxmerk ingeschreven in
het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom Den Haag onder nummer 0957944.

Ondernemingsnummer