Winkelwagen

<< Vorige


Wierookmengsel 'Espiritual' van het merk Talismã.


Voor een evenwicht aan spiritualiteit in het dagelijks leven.

Artikelcode: 2Wierookmengsel 'Espiritual' van het merk Talismã.
Het jaar 2024 is een jaar waarin we, navolgend op de tendenzen van alle voorgaande jaren, meer dan ooit nood hebben aan een stukje spiritualiteit, niet op z'n minst vanuit de normale druk van 't leven. Velen van ons weten dat onderhand goed in te vullen, maar in probleemsituaties is dat niet altijd vanzelfsprekend. Het wierookmengsel Espiritual zorgt ervoor dat je leefomgeving, gedachtengoed, algemeen geluk, verwerken van oud verdriet en het losmaken met oude en nieuwe problemen een sterke vooruitgang wordt geboekt.

Sinds de verplichting van rookmelders in ieders privéwoonst is het niet altijd makkelijk om wierook te laten branden. We adviseren om dit te doen met het raam open en te laten branden naast een altaartje dat je zelf hebt gemaakt. Een altaartje is in de regel niet meer dan een tafeltje bekleed met een spiritueel kleedje en daarop dierbare, persoonlijke spulletjes op gestald zoals ingekaderde foto's, een bergkristal of andere halfedelsteen, een dierbaar cadeautje van een goede bekende of geliefde, enz...

Gebruiksaanwijzing: Dit wierookmengsel wordt geleverd zonder kooltjes. Doe een schep ter grootte van een soeplepel in een propere asbak of wierookbrander. Steek de wierook aan met een lucifer (met een aansteker gaat het iets moeilijker). Na een tiental seconden zal de wierook al knisperend en op een langzame manier opbranden. Bij voorkeur drie maal per week te herhalen, vaker mag ook, naargelang uw situatie. Droog bewaren.

Made in Brazil.
Product voor religieuze doeleinden.
euro 18.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal